Locaties

Golfbaan ’t Zelle Hengelo (Gld) - woensdag 25 augustus 2021


Verscholen in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap vindt u golfbaan ‘t Zelle. Een schitterend golfcomplex, dat zowel de beginnende als de geoefende golfer weet te boeien. Al direct als u de statige oprijlaan opdraait, ontdekt u de rustieke ligging en de ongekende uitdagingen die `t Zelle in petto heeft. Van een volwaardige 18 holes wedstrijdbaan en een 9 holes par 3 baan tot en met een deels verwarmde driving range, pitchgreen met zandbunker en 2 putting greens.

Het sfeervolle clubhuis, voorzien van gratis draadloos internet, de professionele golfshop en de beschikbaarheid van 12 handicarts van de Stichting Handicart, zorgen voor de finishing touch en maken `t Zelle tot een zeer compleet en genoeglijk golfcomplex waar u zich snel thuis zult voelen. Golfbaan ‘t Zelle is in het bezit van de A-status en staat volgens Leading Courses gewaardeerd als één van de beste golfclubs in Nederland.

De golfclub stelt haar fraaie accommodatie wederom beschikbaar aan GolfdagBergh om zo een maximale opbrengst voor de kankerbestrijding te kunnen genereren.

Varsselseweg 45, 7255 NR Hengelo (Gld) / Bronckhorst. Tel.: 0575 - 467533


Golfbaan De Rosendaelsche (Arnhem) - donderdag 23 september 2021


Eén van de ‘Oude Negen’ gerenommeerde golfbanen van Nederland, de Rosendaelsche Golfclub. Gelegen in de Veluwse bossen met eiken, beuken, sparren, heide, bosbessen alsmede de glooiingen, geven het authentieke natuurlijke karakter aan de baan. Een zeldzame omgeving met dassen, herten, reeën en allerlei vogels. Dit zijn de elementen voor een heerlijke golfdag midden in de natuur! Een echte golftest voor liefhebbers van ieder niveau. Alle holes zijn van elke tee een uitdaging. Geniet van signature hole 16. De baan vereist altijd een alerte benadering afgestemd op seizoen, weer en wind. Het is dus nooit hetzelfde.

Het clubhuis is in 2012 volledig vernieuwd en is in handen van Cees Stensen en zijn team. Op het terras is het heerlijk toeven met uitzicht op de altijd lastige 1e hole. 2020 was een bijzonder jaar want toen bestond zij 125 jaar. Helaas kon de toen geplande golfdag van de eveneens jubilerende Bergh in het Zadel vanwege Corona geen doorgang vinden. Maar wij zijn verheugd dat we dit jaar alsnog mee kunnen werken aan het mooie onderzoeksproject van Bergh in het Zadel bij het prinses Maxima ziekenhuis voor kinderoncologie.

Apeldoornseweg 450, 6816 SN Arnhem. Tel.: 026 - 4421438 / 06 - 52403313